Coaching & Consultancy voor

bestuurders, managers en professionals

speciaal in gezondheidszorg en dienstverlening

Welkom bij Andrea de Wildt Coaching & Consultancy

 

Verantwoord kiezen

Van tijd tot tijd staat u voor de vraag: hoe nu verder? In het werk, uw loopbaan of privéleven. U wilt bewuste keuzes maken, maar hoe?
Coaching & consultancy helpt u om uw koers te bepalen en de juiste beslissingen te nemen. Passend bij de persoon die u bent en de waarden die voor u leidend zijn. Dat geeft richting, ruimte en de energie, die nodig is voor effectieve acties. Lees verder bij diensten.

Vertrouwen als basis

De match tussen u en uw coach of consultant luistert nauw. U vraagt terecht deskundigheid, want u wilt oplossingen en resultaten zien. Maar minstens zo belangrijk is dat u iemand kunt vertrouwen. Dat blijkt een kritische succesfactor te zijn. U zoekt iemand die dat waar maakt. Die betrouwbaarheid en integriteit als belangrijke persoonlijke waarden heeft. 

Wie is Andrea de Wildt?

Met haar achtergrond als psychiater en sociaal geneeskundige, GGZ bestuurder en interim manager in veranderingstrajecten beschikt Andrea de Wildt over een veelzijdige kennis en ervaring. Zowel op persoonlijk, leidinggevend als organisatorisch niveau. Zij werkt toekomst- en oplossingsgericht en  maakt gebruik van inzichten uit de positieve psychologie en de neurowetenschap. Haar devies is doen wat werkt. Lees verder bij wie is?